Op zoek naar rust en helende energie? Dit is een fijne plek

Op zoek naar rust en helende energie? Dit is een fijne plek Op zoek naar rust en helende energie? Dit is een fijne plek Op zoek naar rust en helende energie? Dit is een fijne plek

Net over de Nederlands-Belgische grens, in de bossen van het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt Elaisa Energetic Wellness. Een ruim opgezet wellnesscentrum waar je terecht kunt voor uiteenlopende behandelingen, heilzaam voor lichaam en geest. Een fijne plek om je deze zomer onder te dompelen in de kristallenwereld om opgeladen huiswaarts te keren. 

Alleen al de reis naar Elaisa Energetic Wellness is een zintuigelijke ervaring. Je rijdt door een landschap van bossen, heidevelden, hoge heuvels en grote meren. Het doet bijna Scandinavisch aan. En dan ineens doemt er aan de oever van een van de meren, vlakbij de stad Maasmechelen, een imposant gebouw op dat geïnspireerd is op de tempels van de oude Maya’s en Egyptische piramides.

Heilige geometrie

De heilige geometrie vormde de basis van de bouwplannen, en niets is toevallig gekozen. Over elk detail is nagedacht. Zo bestaat het gebouw uit drie lagen, met als basis vier verschillende kristalsauna’s die de zeven chakra’s openen en helen. Daarbij geven zichtbare en onzichtbare kristallen hun energetische kracht af. Vandaar ook de ‘energetic’ in de naam van het centrum.

Tien mooie sauna’s

Bij Wellnesscentrum Elaisa kun je genieten van maar liefst tien sauna’s, de ene nog mooier dan de andere. Zoals de Sunset-sauna met de langste saunaoven van Europa. De Avatar-sauna, toegewijd aan natuurwezens, die gebouwd is met natuurlijke materialen. Ook is er een Mexicaanse Temazcal, een oersauna vanuit de oude Mayabeschaving. Om de drie maanden komen er zelfs sjamanen naar Elaisa om de Temazcal-ceremonies te begeleiden.

Soul & sound therapie of een kristalmassage

Naast de sauna’s kun je ook nog kiezen uit een scala aan behandelingen: soul & sound-therapie, halotherapie, klankschaalmeditaties, een kristalmassage en nog veel meer. Weet je niet wat te kiezen? Je kunt ook een intake boeken waarin je samen met een therapeut kijkt naar je behoeften en eventuele klachten om op basis daarvan een plan te maken. Het centrum heeft een team van gespecialiseerde therapeuten in dienst die samen een multidisciplinair aanbod bieden van holistische therapieën en wellnessbehandelingen met natuurlijke producten.

Kom een dagje opladen voor 45,-

Sinds 1 juli is Elaisa Energetic Wellness weer open. Voor een dag bij Elaisa Energetic Wellness – van 10.00 tot 22.00 uur – betaal je 45,- waarvoor je onbeperkt gebruik mag maken van alle faciliteiten. Eventuele persoonlijke behandelingen, zoals massages, boek je apart bij. Voor lunch of diner zijn er twee restaurants. Wil je hier wat langer doorbrengen? Er is een hotel vlakbij.

Reserveren is noodzakelijk
Aangezien Elaisa per dag maar een beperkt aantal mensen toelaat, is het noodzakelijk om te reserveren. Zo garandeert het wellnesscentrum rust voor iedereen. Reserveren kan via de website: elaisawellness.com.

Adres | Elaisa Energetic Wellness, Nationaal Parklaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem (BE)

Volgend artikel
Zorg goed voor jezelf: durf te luisteren naar je lichaam   
Zorg goed voor jezelf: durf te luisteren naar je lichaam