Happinez ‘Vind je richting’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Vind je richting’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Vind je richting’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Vind je richting’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘Vind je richting’ is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez shop.

Hoe maak je ruimte voor wat traagheid in een wereld waarin iedereen haast lijkt te hebben? Schrijfster Marjolijn van Heemstra legt in een prachtig interview uit hoe je kunt uitzoomen om te ontsnappen aan het gevoel van urgentie van alledag. We doen een stapje in het verleden door te leren fermenteren, komen in het heden door te accepteren wat er is en blikken in de toekomst met tarot. Een heerlijk nummer vol richtingaanwijzers om op een nieuwe manier vorm aan de tijd te geven.

Verder in dit nummer:

Wat is je liefste herinnering?

Als je slechts één herinnering mag kiezen, welke neem je dan mee naar de eeuwigheid? Het antwoord op deze vraag kan je richting geven in het leven, ontdekt schrijver Catelijne Elzes.

Algen – een geschenk van de zee

Algen: veelbelovend als voedingsbron en naar het schijnt met een heilzame werking voor zowel ons innerlijk als uiterlijk. 6x inspiratie om het toe te passen.

Zo leef je dicht bij de natuur

Schrijfster en healer Sarah Domogala vertrok met haar gezin naar Zuid-Limburg. Ze was op zoek naar een manier van leven waarin ze vrij kan zijn, waar ze met de elementen kan leven, waar de tijd stilstaat – en ze vonden het hier.

Vind je kompas

Met elke stap die je neemt, creëer je je eigen pad. Soms kun je daar wel wat inspiratie bij gebruiken. Hier vind je acht richtingaanwijzers die je onderweg kunnen begeleiden.

Dit kun je leren van dementie

Wat betekent het als iemand die je lief is, de diagnose dementie krijgt? Hoofdredacteur Eveline Helmink – haar moeder heeft dementie in een gevorderd stadium – ging op zoek naar antwoorden en inzichten.

Seizoenswandelen in Noorwegen

Geoloog Myra de Rooy maakt een drieduizend kilometer lange solotocht door de bergen van het zuiden tot het noordelijkste puntje van Noorwegen

De kunst van Ez Silva

Kunstenaar Ez Silva laat zich inspireren door vrouwen die zich vrij voelen en krachtig, ook in hun kwetsbaarheid. Die verfijnde vrouwenpower vind je terug op het tarotkaartendeck dat ze maakte in opdracht van Happinez.

En nog veel meer.

Happinez ‘Vind je richting’ is vanaf 18 oktober verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Happinez ‘Durf te dromen’ ligt nu in de winkel
Happinez ‘Durf te dromen’ ligt nu in de winkel