Happinez ‘Durf te dromen’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Durf te dromen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Durf te dromen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Durf te dromen’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘Durf te dromen’, is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

Durf je te fantaseren over een toekomst waarin ruimte is voor het onverwachte, het onvoorstelbare, een nog onbekend verhaal? Deze Happinez is een pleidooi voor de magie van dromen: want dat zijn immers de bouwstenen om het leven te creëren waarnaar je verlangt. Dus vind je in dit nummer een dossier over dromen – hoe ze te onthouden en hoe ze te sturen zelfs. En dat doen we niet voor niets rond de magische midwintertijd, een periode waarin dromen nét iets meer kans lijken te hebben om uit te komen… Durf te dromen, het opent je hart.

Verder in dit nummer:

De jaarhoroscoop 2022, over je zon- én je maanteken

Wat hebben de sterren voor jou in petto in het nieuwe jaar?

De magie van de midwintertijd

We verzamelden acht rituelen om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen.

Hoe werkt dat eigenlijk, een kristallen bol?

Angelique Heijligers duikt in de geschiedenis en ontdekt hoe de glazen bol haar iets kan vertellen.

Hoe een familieopstelling je kan verlossen van patronen

Familieopstellingen-expert Els van Steijn legt het uit.

Interview met Cheryl Strayed, Dear Sugar

Als Dear Sugar beantwoordt Cheryl Strayed sinds 2011 vragen van the lost, lonely and heartsick, zoals dat zo mooi in haar Dear Sugar-podcast heet.

Rituelen van de nacht

Ook overdag kun je al mijmerend bedenken wat jij zou willen manifesteren in je leven. Met behulp van alchemistische rituelen kun je deze wensen of verlangens vervolgens uitnodigen in jouw wereld.

Happinez ‘Durf te dromen’ is vanaf 29 november verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Ik geef je de sterren: 6 cadeaus om zelf te maken
Ik geef je de sterren: 6 cadeaus om zelf te maken