Happinez ‘De reis van het hart’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘De reis van het hart’ ligt nu in de winkel Happinez ‘De reis van het hart’ ligt nu in de winkel Happinez ‘De reis van het hart’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘De reis van het hart’, is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

Je hart spreekt tot je in de cryptische taal van verlangens, emoties en liefde. Ontcijfer deze boodschappen en je zult zien dat je hart als een kompas is dat je de weg probeert te wijzen. Hoe goed spreek jij de taal van je hart?

In dit nummer ga je zelf aan de slag met ‘heartfulness voor beginners’. Waar het bij mindfulness draait om aandacht en focus, draait het bij heartfulness om de liefdevolle vriendelijkheid die we allemaal in ons hebben, maar soms verstopt zit onder de drukke dagelijkse bezigheden en gedachten. Met een stappenplan, persoonlijkheidstest en een mooie heartfulness-meditatie staat niets je meer in de weg om je hart volwaardig onderdeel te laten zijn van je innerlijke wegwijzer.

Om je extra op weg te helpen vind je in dit nummer 5 schrijfopdrachten. Elke schrijfopdracht brengt je  informatie die leidt naar wie jij in essentie bent. Stort je hart uit en val je eigen gedachten niet in de rede. Soms is het helend om de stem van je hart ongefilterd op papier te zetten, zodat je de rode draad kunt vinden te midden van al die razende gedachten.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen
  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen
  • En nog veel meer

Vergeet niet dat je hart je ook kan aanmoedigen om iets juist níét te doen. Als je hart je ‘nee’ influistert, is het soms best spannend om die nee ook uit te spreken. Sterker nog, ‘nee voelen, maar ja zeggen’ is heel menselijk. Wat zit daar eigenlijk achter? In dit nummer oefen je met nee zeggen op een liefdevolle en bewuste manier. Iedereen kan het leren. 

Verder in dit nummer:

Een reis langs de 5 zintuigen met schrijfster Gretchen Rubin

Een bezoek aan de oogarts doet de Amerikaanse auteur Gretchen Rubin beseffen hoe ze haar zicht altijd voor lief nam, en hoe dat eigenlijk geldt voor al haar zintuigen. Het verandert haar blik op de dagelijkse dingen, en daar schreef ze een boek over. Ontdek haar mooiste ontdekkingen, met 5 oefeningen.

Magische rituelen om je open te stellen voor de liefde

Tien magische handelingen om jou en je omgeving open te stellen voor liefdevolle energie.

Vier de schoonheid van je leeftijd

Niet om jonger te willen lijken, maar om te omarmen wie je nu bent. met deze rituelen zullen je schouders ontspannen, zal je huid soepel blijven en je zelfliefde toenemen.

Fotografe Elke Smit gaat op vrouwenretraite in de Sinaïwoestijn

Elke Smit werd gevraagd om een vrouwenretraite in de Sinaïwoestijn vast te leggen. Maar in plaats van deze te fotograferen, wordt ze ook deelnemer. Ontdek haar verhaal.

Interviews met: Charlotte Labee, Abdelkader Benali en Ingrid de Bruin

Charlotte Labee, Abdelkader Benali en Ingrid de Bruin reflecteren ieder op hun eigen manier op de begrippen body, mind & soul.

Happinez ‘De reis van het hart’ is vanaf 29 augustus 2023 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Met deze hartmeditatie versterk je het vertrouwen tussen jou en je partner
Met deze hartmeditatie versterk je het vertrouwen tussen jou en je partner