Happinez ‘Vind je zielsmissie’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Vind je zielsmissie’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Vind je zielsmissie’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Vind je zielsmissie’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘Vind je zielsmissie’, is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

Iedereen heeft een zielsmissie. Het is als een kiem die je al je hele leven in je draagt, iets wat je voorbestemd bent om te worden. Je zielsmissie is het puzzelstukje waardoor je je compleet en vervuld voelt – het antwoord op de vraag: waartoe ben ik hier eigenlijk op aarde? Journalist Anne Wesseling stelt jou (en zichzelf) in deze editie precies die vragen die je kunnen helpen om je zielsmissie te ontdekken. Ze nodigt je uit om je ‘waarom’ te vinden, want zodra je dat hebt gevonden, zul je je weg vinden.

Die weg is van onschatbare waarde, zoals ook hindoepriester Dandapani benadrukt in een interview. Zonder een bewuste missie of doel vervliegt onze aandacht en verliezen we onszelf in de chaos van het alledaagse. Het is de kunst om niet verstrikt te raken in alles om ons heen, maar bewust en met aandacht te leven.

Om je te ondersteunen bij het bepalen van jouw plek werpt huisastroloog Johanna Blok een blik op de sterren. Ze verkent met behulp van astrologie welke kantelpunten je in een mensenleven tegenkomt. Laat haar inzichten (en die van Anne Wesseling en Dandapani) je leiden op een betoverende reis naar zelfontdekking en het vinden van jouw ware pad in het leven. 

Ook in dit nummer:

Levensvragen voorgelegd aan Artificial Intelligence

Auteur Iain S. Thomas vertelt over de wijsheid van Artificial Intelligence.

Zo geef je glans aan het leven met rituelen

7 voorbeelden: één voor elke dag van de week.

Voorpublicatie van Susan Smit uit ‘Heksenmonument’

Auteur Susan Smit strijdt met andere schrijvers voor officiële erkenning dat ‘lastige’ vrouwen onschuldig zijn verbrand.

De charme van Hamburg

We hebben de leukste adresjes voor je uitgezocht.

Wat is karma?

Is het zo simpel als het lijkt, vraagt Pauline Bijster zich af.

Happinez ‘Vind je zielsmissie’ is vanaf 23 mei 2023 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld
Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld