Laat je trakteren op 8 x Happinez en 8 cadeautjes

Laat je trakteren op 8 x Happinez en 8 cadeautjes Laat je trakteren op 8 x Happinez en 8 cadeautjes Laat je trakteren op 8 x Happinez en 8 cadeautjes

Happinez viert haar honderdste nummer daar hoort natuurlijk een traktatie bij. Wie zich nu abonneert, krijgt voor de prijs van een normaal jaarabonnement een plusabonnement.

Dat betekent acht mooie en inspirerende nummers (nu dikker dan voorheen) met daarbij elke keer een extraatje. Wat dat voor cadeautjes zijn blijft nog een verrassing, maar het is in ieder geval altijd iets wat exclusief voor of door Happinez is gemaakt.

Een cadeautje voor jezelf

Natuurlijk is voorpret de helft van het plezier. Benieuwd welke cadeautjes op jouw deurmat belanden? Deze maand ontvingen plus-abonnee’s een drietal notitieboekjes, speciaal vormgegeven voor Happinez. Een mooie plek om gedachten neer te pennen of natuurlijk om de voortgang van jouw gelukschallenge bij te houden. Naast praktische cadeautjes, werden recente nummers ook vergezeld door een mooie tas, een spannend zomerboek en een sieraad. Voor dezelfde prijs als een regulier jaarabonnement geniet jij met het plusabonnement een jaar lang van een cadeautje aan jezelf.

Ben je al abonnee? Een plusabonnement is ook een fantastisch cadeau.

Volgend artikel
De Indiase ambacht van het blockprinten
De Indiase ambacht van het blockprinten