Wat een roomspray voor jou kan doen: 4 tips

Wat een roomspray voor jou kan doen: 4 tips Wat een roomspray voor jou kan doen: 4 tips Wat een roomspray voor jou kan doen: 4 tips

Niet alleen kleur heeft invloed op je humeur, ook geur heeft effect op je stemming. Het kan helpen om je kalmer te maken of juist zorgen dat je meer focus krijgt. Probeer het maar eens met een roomspray – als alternatief voor een geurkaars of wierook. We delen 4 fijne tips hoe je een roomspray kunt gebruiken.

Zuiveren van de lucht

Muffe geur in huis? Een roomspray zuivert de lucht. Met een paar sprays laat je een ruimte heerlijk ruiken. Denk aan de woonkamer, maar een roomspray is ook fijn voor de slaapkamer, badkamer en het toilet. Heerlijk is de geur van Sandelhout, wat ook meteen een kalmerende werking heeft.

Voor een ontspannen sfeer

Met een roomspray kun je een ontspannen sfeer creëren. Gebruik het om bijvoorbeeld de overgangsmomenten te markeren, zoals na een drukke werkdag. Een fijne geur hiervoor is Frankincense. Dit is een warme en aardse geur die bekend staat om zijn rustgevende werking. Je wordt op magische wijze meegevoerd naar een staat van warmte en rust. Precies wat je nodig hebt vlak voor het slapen gaan.

Energetisch reinigen

Wist je dat je met een roomspray ook je huis energetisch kunt reinigen? Dus negatieve energie eruit, positieve energie erin. Na het reinigen voel je je meteen vitaler, sterker en meer in balans. Van oudsher wordt Witte Salie gebruikt om ruimtes energetisch te reinigen. Extra fijn: de pure, frisse en pittige geur blijft lang hangen. De warme en magische geur van Palo Santo, ‘het heilige hout’, wordt vaak ingezet om ruimtes te vullen met positieve energie.

Meditatie en yoga

Een roomspray kun je ook inzetten bij meditatie en yoga. De geur van Sandelhout is hiervoor heel geschikt. Het zou de intuïtie stimuleren en brengt je bij jezelf. Ook verdiept het de concentratie. Mentaal werkt het zuiverend en geeft deze geur rust.

Exclusieve Happinez roomsprays

Ontdek in onze shop deze fijne exclusieve Happinez roomsprays in de geuren Sandelhout, Palo Santo, Frankincense en Witte Salie.

Volgend artikel
Gratis briefpapier voor jou