Dit zijn de zes leukste Loesje-uitspraken over geluk

Dit zijn de zes leukste Loesje-uitspraken over geluk Dit zijn de zes leukste Loesje-uitspraken over geluk Dit zijn de zes leukste Loesje-uitspraken over geluk

‘Geluk is een richting, geen punt” is een boekje met veel nieuwe en oude posters, de leukste pagina’s uit Loesjes dagboek en de licht filosofische overpeinzingen die je van Loesje kent. Geluk, een onderwerp dat speelt op de kruispunten van het leven en schwung brengt in de achtbaan van ons bestaan.

Zingeving

Wat maakt jou gelukkig? Loesjes moeder vroeg het haar bij het avondeten. Het werd een inspirerend gesprek over zingeving, over je leven vorm geven en ja: een beetje over alles. Het ging over de ups en downs van het leven, over tevredenheid versus ambitie, en over goeroes en fitness. En dat het soms erg lekker is niet stil te staan bij levensvragen, maar te genieten van het aanbod.

Geluk is besmettelijk

Het gesprek geeft Loesje een vervolg in dit boekje. Een boekje over geluk. Het is ook een boekje over persoonlijke ontwikkeling, keuzes maken en de toekomst. Over de invloed van andere mensen op je geluk. Wat je doet voor andermans geluk. Want geluk is besmettelijk, wist je dat? En over de invloed van de samenleving. Een samenleving met afnemende sociale zekerheden, waarin we via sociale media alles weten van elkaar en waarin we ook meer mogelijkheden hebben dan ooit om te doen wat we willen.

Het boekje ‘Geluk is een richting, geen punt’ is hier verkrijgbaar.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor de Happinez webshopnieuwsbrief en krijg direct 10% korting op je eerste bestelling.

Wil je weten wat Loesje eerder te zeggen had over geluk? We maakten een selectie uit de leukste Loesje-spreuken:

Volgend artikel
‘If you can dream it, you can do it’
‘If you can dream it, you can do it’