Wil je de kracht van vrouwelijkheid zien? Kijk dan dit filmpje

Wil je de kracht van vrouwelijkheid zien? Kijk dan dit filmpje Wil je de kracht van vrouwelijkheid zien? Kijk dan dit filmpje Wil je de kracht van vrouwelijkheid zien? Kijk dan dit filmpje

Dit filmpje laat zien waarom het niet alleen op Internationale vrouwendag belangrijk is om voor andere vrouwen op te komen.

Hoe zou het zijn als vrouwen elkaar zouden steunen, als we elkaar als zusters zouden zien en we elkaar zouden helpen – zodat de wereld meer zachtere vrouwenkracht leert kennen?

En nu is het genoeg

Dit filmpje laat zien wat er gebeurt als vrouwen het voor elkaar opnemen. Het beeld dat je van jezelf hebt is altijd sterker dan wat anderen van je vinden. Je kunt er altijd voor kiezen om woorden van je af te laten glijden, en jezelf te accepteren zoals je bent.

#itwontstick

Want alles wat je doet uit verbondenheid met andere vrouwen komt uiteindelijk bij je terug – de liefde die je geeft, is de liefde die je ontvangt. Deel je verhaal met #itwontstick, laat zien dat je jezelf omarmt zoals je bent en dat je dat ook doet voor andere vrouwen om je heen.

Omhels de fenomenale vrouw in jezelf

Laten we samen de liefde delen voor onze lieve buiken die voor nieuw leven kunnen zorgen, dat we onze tijgerstrepen met trots dragen en dat we elkaar zien voor de fenomenale vrouwen die we zijn, vol vuur en zachte kracht.

Call me whatever you please
Call me whatever you like
You shame the stretchmarks on my belly
And my child carrying hips
You even get offended
When I kiss my kid on the lips
My this is to that
And my that is too this
What is the point in hating
That I obviously miss
But when I let go
And stand for what’s me
I can truly be happy
And truly be free
My skin once was damaged
But now it is thick
So whatever dirt you throw at me
It simply won’t stick

Wil je meer lezen over vrouwenpower? Lees hier een brief die elke vrouw zou moeten lezen, waarom het zo belangrijk is dat vrouwen elkaar steunen en het mooiste gedicht over de kracht van vrouwelijkheid.

Volgend artikel
Dít is wat je echt gelukkig maakt (volgens 3 hoogleraren)
Dít is wat je echt gelukkig maakt (volgens 3 hoogleraren)