Voor jou: gratis proefles ‘Werken met Kristallen’

Voor jou: gratis proefles ‘Werken met Kristallen’ Voor jou: gratis proefles ‘Werken met Kristallen’ Voor jou: gratis proefles ‘Werken met Kristallen’

Edelstenen en kristallen zijn geliefd: steeds meer mensen gebruiken ze om zichzelf en hun omgeving te voorzien van een energieboost of om intenties een extra zetje te geven.

Daarnaast zijn deze stenen ook gewoon mooi — het kan rustgevend en helend voelen om je te omringen met de kleurrijke schoonheid van deze cadeautjes van Moeder Aarde.

Werken met kristallen

Wil je leren hoe je de kracht van kristallen kunt gebruiken voor meer balans, energie, zelfvertrouwen en liefde? Dan is de training ‘Werken met Kristallen’ iets voor jou. In 7 modules neemt kristallenexpert Emma Lucy je mee in de magische wereld van de kristallen. Na het succes van de Instagram-training kun je Werken met kristallen nu ook op een gloednieuw platform volgen, in je eigen tempo en via telefoon, tablet of computer.

Gratis proefles

In deze gratis proefles ontdek je alvast de eerste handvatten die voorbij komen in de training. Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen.

Volgend artikel
Lemurisch kristal: waarom dit magische kristal zo krachtig is
Lemurisch kristal: waarom dit magische kristal zo krachtig is