Dit zijn de fijnste kristallen om je te ondersteunen in de winter

Dit zijn de fijnste kristallen om je te ondersteunen in de winter Dit zijn de fijnste kristallen om je te ondersteunen in de winter Dit zijn de fijnste kristallen om je te ondersteunen in de winter

De winter komt eraan. Hoewel dit koude seizoen genoeg moois heeft om naar uit te kijken – van feestdagen tot prachtig besneeuwde landschappen – is dit bij uitstek het seizoen waarin we wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Omdat je worstelt met een laag energieniveau door de donkere dagen, omdat je gevoelig bent door de druk van de feestdagen of omdat je eigenlijk niet kunt wachten tot de zomer weer terugkeert. Is dit herkenbaar? Laat je deze winter ondersteunen door de fijne werking van de volgende edelstenen.

Kristallen om je te ondersteunen in de winter

Ruwe zwarte kyaniet

Ruwe zwarte kyaniet werkt volgens de kristallenleer zowel op je aarding als op je intuïtie, waarmee dit kristal je rust en vertrouwen brengt. Het helpt je blokkades te doorbreken en angsten los te laten. Kyaniet helpt je het gevoel van regie over je eigen leven terug te brengen, wat je kan aanzetten tot grotere zelfexpressie. Dat is in het winterseizoen extra fijn, omdat we meer en meer tijd binnen doorbrengen. Dat geeft tijd om te reflecteren op dat wat is geweest. maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. En wat dacht je van goede voornemens? Vertrouw erop dat je jouw goede voornemens voor 2024 eens vol vertrouwen kunt hebben zonder je tegen te laten houden door beperkende overtuigingen. Waar zou je naartoe willen werken als álles mogelijk was?

Ruwe zwarte kyaniet is onderdeel van de Happinez kristallen giftbox ‘Magic’. In deze giftbox vind je alles wat je nodig hebt om meer magie toe te laten in je leven. Nu tijdelijk zonder verzendkosten!

Ruwe zonnesteen

De naam van dit kristal verklapt het al een beetje: de ruwe zonnesteen maakt het gebrek aan echte zonneschijn in dit seizoen een beetje goed. Zonnesteen zou opbeurend werken en levensvreugde, positiviteit en zelfvertrouwen stimuleren. Het is een steen met mannelijke energie die aardend werkt en daadkracht geeft. Zonnesteen toont je de zin van het leven en helpt je te leven in het nu. Laat de zon toe in je leven – zelfs in de winter – met een zonnesteen in je buurt.

Ruwe zonnesteen is onderdeel van de Happinez kristallen giftbox ‘Wisdom’. In deze giftbox vind je alles wat je nodig hebt voor meer inzicht en wijsheid op je pad. Nu tijdelijk zonder verzendkosten!

Chrysocolla

Chrysocolla zorgt volgens de kristallenleer voor innerlijk evenwicht. Dat komt omdat dit kristal twee kanten heeft: het werkt activerend als er energie nodig is en kalmerend als er rust nodig is. Hij helpt luisteren naar je innerlijke stem, helpt je aarden en het hart open te stellen voor liefde en begrip. De steen stimuleert een neutrale en open houding. Dat maakt chrysocolla de ideale edelsteen voor wie worstelt met een winterdip. Daarbij is het einde van het jaar de periode die draait om samenzijn. Stel je hart open voor liefde en begrip voor de mensen om je heen. Prettig samenzijn is immers waar het om draait rondom de feestdagen.

Chrysocolla is onderdeel van de Happinez kristallen giftbox ‘Balance’. In deze giftbox vind je edelstenen die je zouden kunnen helpen op je pad naar meer balans in je leven.  Nu tijdelijk zonder verzendkosten!

Leven met de seizoenen: iets voor jou?

Wil je ook ontdekken wat leven met de seizoenen je kan brengen? Meld je dan gratis aan voor Happinez’ Leef met de seizoenen. Ontvang 6 mails in je inbox vol met inspiratie, oefeningen en cadeaus. Ontdek de kracht en het ritme van elk seizoen én wat het voor jou kan doen. Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Dat kan hier.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.
Volgend artikel
Aarden met kristallen: zo doe je dat
Aarden met kristallen: zo doe je dat