Terug naar overzicht

End of year-ritueel

Categorie
End of year-ritueel

Het einde van het jaar nadert. Tijd om naar binnen te keren. Tijd voor een moment voor bezinning en reflectie. Wat wil je loslaten? Wat neem je mee?

Kom je 2019 samen met ons afsluiten? Op 29 en 30 december zetten we samen intenties voor het nieuwe jaar en luisteren we naar de prachtige soulsongs van Alea Kay. Dit magische en intieme event is onder begeleiding van Happinez hoofdredacteur Eveline Helmink.

    • Wanneer: zondagmiddag 29 december (15:00 – 18:00 uur) en 30 december (19.00 – 22.00)
    • Waar: de sfeervolle Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, in het centrum van Amsterdam, vlak bij het Centraal Station
    • Prijs: € 29,95 incl. goed gevulde goodiebag

Helaas is ons End of year ritueel uitverkocht!

Maar niet getreurd, er komen nog een hoop mooie evenementen aan! Zo starten we in 2020 met de ‘Happinez Sunday Sessions’. Betoverende en inspirerende lezingen op prachtige locaties.

Wil jij als allereerste op de hoogte gehouden worden van de Happinez Sunday Sessions? Laat hieronder je gegevens achter om als eerste melding te ontvangen zodra de kaartverkoop van start gaat.

 

Alea Kay

Met haar heldere stem en warme persoonlijkheid reist briljant zangeres en liedjesschrijver Alea Kay de hele wereld over. Als vocalist en spreker staat ze bekend om haar prachtige muzikale improvisaties, die ze in maar liefst zeven talen kan uitvoeren.  Moeiteloos verwerkt ze melodieën en woorden in een lied, gebaseerd op reacties uit het publiek. Zowel in Nederland als New York gaf zij indrukwekkende TED-talks over hoe improviseren je leven kan verrijken. Daarnaast schitterde Alea Kay op Mysteryland en Sensation naast ‘s werelds grootste DJ’s.

 

Eveline Helmink

‘Aan het eind van het jaar vind ik het zó belangrijk om tussen alle drukte door, een moment te nemen voor reflectie. Om ruimte te maken voor nieuwe intenties. Hoe fijn is het om dat samen te doen, tussen kaarslicht, op een inspirerende en hartverwarmende plek? Ik hoop je 30 december te ontmoeten om samen het jaar af te ronden met een prachtig ritueel’  – Eveline Helmink, Hoofdredacteur Happinez

Door anderen gelezen