Een dag met de Dalai Lama

Een dag met de Dalai Lama Een dag met de Dalai Lama Een dag met de Dalai Lama

De Dalai Lama is inmiddels ver in de tachtig. Hij weet nog steeds mensen te boeien met zijn wijsheid en bevlogenheid. In september komt hij naar Nederland voor een lezing en jij kunt daarbij zijn. Voor het dagprogramma van zondag 16 september hebben we 250 van de beste plekken op de eerste ring kunnen reserveren voor Happinez-lezers. Geef je snel op en laat je inspireren!

De dag begint met een gesprek tussen de Dalai Lama en de acteur Richard Gere, voorzitter van de International Campaign for Tibet, over het leven van de Dalai Lama in en buiten Tibet. Hierna geeft Zijne Heiligheid een lezing over het onderwerp ‘Waarom mededogen essentieel is in deze onrustige tijd’.

De rechterhand van de Dalai Lama

In de middag is er een praktische workshop/lezing van Thupten Jinpa, de rechterhand en voornaamste vertaler van de Dalai Lama, waarin hij verder ingaat op het dagelijks beoefenen van compassie. De dag wordt afgesloten met de vertoning van de film ‘The Last Dalai Lama’.

Thupten Jinpa was te gast op het Happinez Festival in 2017. Bekijk hier het inspirerende interview wat we met hem hielden.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Details

Datum: 16 september 2018
Locatie: Ahoy, Rotterdam
Prijs: € 45,-
Tijd: 9:30 – 17:00 uur
Taal: Engels
Informatie: bekijk hier het programma
Aanmelden: u kunt maximaal 2 kaarten p.p. reserveren via deze link met het wachtwoord happidalailama. Reserveer snel want op = op. (De gereserveerde plaatsen (max. 250) worden in volgorde van reservering vergeven. Zodra dit getal bereikt is, is boeken via deze link niet meer mogelijk)

Volgend artikel
Waarom je als vrouw op z’n minst één keer in je leven alleen moet reizen
Waarom je als vrouw op z’n minst één keer in je leven alleen moet reizen