Voor jou: gratis online magazine Op adem komen

In samenwerking met het Oostenrijks Toeristenburo hebben we speciaal voor jou de online special Op adem komen gemaakt. Met volop inspiratie om je weer te verbinden met de natuur. Denk aan yoga op hoogte, mindful wandelen en kijken naar de wolken en sterren. Zo krijg je thuis al het buitengevoel en halen we de weldaad van de Oostenrijkse bossen en bergtoppen dichtbij. Laat je inspireren!

Credits beeld: Österreich Werbung / Viennaslide

Voel je essentie in het bos

Zacht geritsel van bladeren, geluiden van bekende en onbekende vogels, de geur van hout, gras en bladeren: het bos maakt je bewust van je omgeving. Maar dat niet alleen: ook ontdek je tussen de bomen wie je ten diepste bent.

 

Opladen? Kijk naar de wolken

Even de hectiek van alle dag loslaten? Dan kun je gaan mediteren, maar er is nog een fijne manier: kijk omhoog, naar de wolken. Het kan elke dag, elk uur, elk moment. Laat je gedachten gaan. De wolken laden jóu op.

 

Mindful wandelen: prikkel je zintuigen

Even je hoofd leegmaken, je benen strekken, een frisse neus halen, de natuur in of nieuwe inspiratie opdoen? Ga wandelen en je voelt je direct een stuk energieker. Maar een ommetje helpt je ook om rust te vinden. Zeker als je mindful wandelt en ieder zintuig aandacht geeft.

Podcast met Veronika Uhl

Het levensgeluk plukt yoga- en ayurveda-lerares Veronika Uhl in de natuur – letterlijk. Zij groeide op op het platteland van Oostenrijk en kent de helende kracht van kruiden en planten. In de eerste aflevering van de podcastserie Natuurgeluid spreekt host Florine Wiers van Happinez met Veronika Uhl in de buitenlucht over leven in harmonie met jezelf, met de natuur en met anderen.