Terug naar overzicht

The Braveheart Club #30: Antonette Spaan

The Braveheart Club #30: Antonette Spaan The Braveheart Club #30: Antonette Spaan The Braveheart Club #30: Antonette Spaan

Er staat weer een nieuwe podcast-aflevering van The Braveheart Club voor je klaar. Dit keer gaat host Roanne van Voorst in gesprek met Antonette Spaan.

Antonette Spaan is fervent reizigster, wandelaar, avonturier en eigenaar en oprichter van We12travel: het grootste persoonlijke blog binnen Nederland dat zich focust op outdoor, hiking en reizen in de natuur. Daarnaast host ze sinds vorig jaar de podcast ‘Avontuurlijke Vrouwen’, met als doel meer vrouwen te inspireren om op avontuur te gaan, of dit nu een kleine of grote belevenis is. Vandaag ging ze zelf op zo’n micro avontuur, all the way vanuit het Oosten van het land, naar het appartement van talkshow-host Roanne in Amsterdam.

Geluid aan, telefoon op stil? Veel luisterplezier.

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was. Meer afleveringen luisteren? Bekijk hier het overzicht.