Wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen

Wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen Wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen Wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen

Aartsengelen zijn verreweg de meest bekende engelen, de meeste mensen kennen er wel één of meerdere bij naam. De Aartsengelen hebben een veel grotere kracht en reikwijdte dan alle andere engelen. Zij overzien de engelen die bij ons zijn op aarde.

Aartsengelen kunnen overal tegelijk zijn. Je kunt ze daardoor altijd aanroepen, en daarbij hoef je niet bang te zijn dat je ze wegroept bij mensen of situaties waarvan je denkt dat ze harder nodig zijn dan bij jou.

Beschermengelen

Waar de Aartsengelen de mensheid van boven de aarde helpen, zijn de beschermengelen juist bij ons op aarde. Zolang er mensen op aarde zijn, zijn de engelen er om ons te helpen en te begeleiden in het leven hier. Iedereen mag altijd gebruik maken van hun hulp, we mogen ze aanroepen wanneer we ze maar nodig hebben. In elke worsteling die je doormaakt, emotioneel of fysiek, zijn de engelen je getuigen. Ze bezitten de kracht om ons te helpen om onze geest te kalmeren, onze ziel op te laden en ons lichaam te helen. En ons te gidsen in de richting van ons levensdoel. Als we hulp nodig hebben met iets, hoeven we het alleen maar te vragen en je beschermengel is er voor je. Zo simpel is het.

Hoe roep je de Engelen aan?

Het ‘geheim’ van een engel aanroepen is dat je het hardop moet doen. Je kunt het niet gewoon denken. Onze geesten zijn spinnenwebben van emoties en gedachten en de engelen willen daar niet in verstrikt raken. Het is te midden van alle kakelende voortrazende dingen in ons hoofd moeilijk voor de engelen om een oprechte hulpvraag te ontwarren, daarom moet het hardop. Fluisteren mag ook, zolang het maar uit je mond komt. Als je niet kunt spreken, gebruik dan gebarentaal of schrijf het op een briefje dat je voor jezelf houdt, maar hou je vraag niet binnen, zet hem in de wereld. Engelen hebben net als wij een vrije wil, het zijn enorm krachtige, verheven wezens die serieus genomen willen worden. Je moet vertrouwen hebben, open zijn, en je moet met ze willen werken.

‘Engelen by Happinez’

Dé speciale editie die je als fan van Happinez niet mag missen.


En hoe krijg je antwoord?

Om antwoord te krijgen van een engel richt je al je aandacht op de engel en zeg je zijn naam hardop. Bijvoorbeeld: Aartsengel Raphaӫl, kom alsjeblieft snel en help me met mijn gekneusde enkel. Of: Aartsengel Uriӫl, ik roep je nu aan, wil je me alsjeblieft helpen deze moeilijke dag door te komen. Je beschermengel kun je ook ten alle tijden aanroepen om je te helpen, te beschermen of te steunen. Van het bijleggen van een ruzie tot veilig thuiskomen, van je verloren portemonnee terugvinden tot wijsheid en concentratie bij je sollicitatiegesprek. Wat er ook moeilijk voor je is, wat er ook te groot voelt om alleen te behappen, of waar je ook tegenop ziet of geen oplossing voor vindt, vraag om hulp, doe het hardop en doe het met faith en bedank ze altijd vanuit je hart. En na een tijdje zul je zien dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn…

Met dank aan de wijsheid van Diana Cooper en Anthony Williams.

Tekst: Sarah Domogala

Meer lezen over aartsengelen?

Maak kennis met de 9 aartsengelen.

Volgend artikel
Numerologie: dit betekent jouw geboortegetal
Numerologie: dit betekent jouw geboortegetal