Denk aan je denken - School of Happinez
Terug naar overzicht

Stressbestendig leven – 3. Denk aan je denken

Categorie
Stressbestendig leven – 3. Denk aan je denken

Creatieve hersenspinsels, negatieve doemscenario’s of een fantasierijke geest: draait je brein soms onnodig overuren en is je concentratie daardoor ver te zoeken? Verwelkom innerlijke rust en positieve gedachtes door grip te krijgen op je denkwijze.  

School of Happinez presenteert in samenwerking met Project Burnout de online training “Stressbestendig leven”. In de module Denk aan je denken werk je aan de bewustwording van je denkpatronen, zodat je meer controle hebt over gedachtes en handelingen in toekomstige uitdagingen in je werk- en privéleven. Zorgvuldig samengesteld door en gevuld met tips en tricks van burn-out coaches, experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid, waar je een heel leven profijt en plezier van hebt.

Button training burnout

Wat leer je?

In deze module leer je je bewust te worden van je denkpatronen, zodat je meer controle hebt over jouw gedachtes en de daaruit voortvloeiende handelingen. Je leert negatieve spiralen te herkennen en doorbreken, en belemmerende overtuigingen uit de weg te gaan. Dit zorgt voor meer focus en het effectief stellen van doelen, evenals instant geluk, kracht en plezier op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Wat krijg je?

  • Deze module is uniek en speciaal ontwikkeld door Nederlandse experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid.
  • De module bestaat uit 7 videolessen en bevat 18 opdrachten.
  • Je vindt in deze module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • De module begint en eindigt met een meting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start de module wanneer het jou uitkomt. De module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Aarzel je of deze module bij jou past? Doe de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten tijd weet je hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid, en ontdek je welke module(s) voor jou geschikt is.

Prijs: € 39,99

Button training burnout

NOTE: Je volgt de module in jouw eigen online leeromgeving, welke is ontwikkeld door School of Happinez en Project Burnout. Maak een account aan en start de online module vanaf je tablet, smartphone of computer. Wanneer de module is afgelopen, kun je hier te allen tijde terugblikken op het lesmateriaal en de gemaakte opdrachten.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de training Stressbestendig leven en/of de module Denk aan je denken? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

NOTE: Sorry, het is momenteel (nog) niet mogelijk om deze module aan te schaffen als je in België woont.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair