Terug naar de natuur in Zwitserland

IN SAMENWERKING MET ZWITSERLAND TOERISME

Zodra het weer mag, is er geen fijnere reisbestemming dan Zwitserland. In de adembenemende natuur laat je de hectiek van alledag meteen los. Wandel door het sprookjesachtige berglandschap met hoge bergen, heldere bergmeren en uitgestrekte bergweides en geniet van de prachtige vergezichten. Of kies juist voor een trail langs slaperige dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan. Eén ding is zeker: Zwitserland brengt je in de natuur én tot rust.

Deel met vrienden:

Adem in, adem uit: de Zwitserse natuur brengt je in balans

O wat is Zwitserland toch fijn. Alleen voor het diep inademen van die heilzame berglucht wil je er al naartoe. Maar er is meer om je over te verwonderen. Zeker in de prachtige regio Graubünden waar je binnen no time gereset bent door de schilderachtige natuur.

Als het weer kan: 4 duurzame belevenissen in Zwitserland

Zwitserland staat niet alleen bekend om haar adembenemende mooie natuur, ook is het land koploper als het gaat om duurzaamheid. Het zit in het DNA van de Zwitsers. Zo reist bijna iedereen er met het openbaar vervoer, is er een speciale boswetgeving, halen ze elektriciteit uit watervallen en via stuwmeren en is er veel liefde en aandacht voor de natuur.

Credits foto’s:

Afbeelding 1: de Bernina Express bij Lago Bianco / ©Tobias Ryser 
Afbeelding 2: Lago di Saoseo / © Zwitserland Toerisme/Nicola Fuerer
Afbeelding 3: GoldenPass Classic / ©Valentin Flauraud