De astrologie van juni 2024: het is nu of nooit

De astrologie van juni 2024: het is nu of nooit De astrologie van juni 2024: het is nu of nooit De astrologie van juni 2024: het is nu of nooit

Benieuwd wat de planeten deze maand in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok tekende de bijzondere planeetstanden voor 2024 uit. Lees verder en ontdek wat je in juni van de planeten mag verwachten.

De astrologie van juni 2024

De zomermaand begint met een conjunctie tussen Venus en de zon in het teken Tweelingen. Deze houdt tot 16 juni aan. Dan voelen we veel bereidheid om samen te werken en te praten over de dingen die ons uit elkaar drijven. We doen extra ons best om het standpunt van de ander te begrijpen. Dat speelt in liefdesrelaties, maar eigenlijk in alle contacten die we in deze periode aangaan. We zijn diplomatiek, open en vredelievend. Aardig zijn voor elkaar kost weinig moeite en dat zorgt voor een goede sfeer, waar we ook zijn.

Vanaf 21 juni bevinden de zon, Mercurius en Venus zich samen in het teken Kreeft, waarbij de zon de eerste dagen nog wat input krijgt van Neptunus. Dan is die bereidheid om contact te maken er nog steeds, maar de nadruk ligt meer op emoties dan op standpunten en feiten. We zullen gevoelsmatig toenadering tot elkaar zoeken. Dat is enerzijds lastiger, want niets is zo verwarrend als de zee van de emoties. Maar als het lukt, ontstaat er vertrouwen en intimiteit, een familiair gevoel.

Ingrijpende verandering

Dit is een maand waarin je de kracht vindt om een ingrijpende verandering tot stand te brengen. Jupiter en Pluto werken samen om die kracht in jou vrij te maken. Als een soort oerschreeuw uit het diepst van je hart die zegt: het is nu of nooit. Je durft misschien een enorme gok te nemen, zoals geld investeren in een project waarin je echt gelooft. De garantie dat het lukt krijg je niet, maar als het de bedoeling is dat jouw project slaagt, is dit wél een van de beste momenten om de sprong te wagen. Jupiter laat namelijk alles groeien wat met geld en invloed te maken heeft…

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Benieuwd naar alle bijzondere planeetstanden van 2024?

Je vindt hier een overzicht van alle bijzondere planeetstanden van 2024.

Ontdek je liever wat jou persoonlijk te wachten staat? Hier vind je jouw jaarhoroscoop voor 2024.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel