Terug naar overzicht

Boogschutter? Jij wordt in augustus een wijze uil

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Boogschutter? Jij wordt in augustus een wijze uil

De maand augustus laat Boogschutter inzien dat hij of zij een persoonlijke groei heeft doorgemaakt. Dat planeten Venus en Mars nu in het teken Leeuw staan brengt jou een steuntje in de rug. Geniet van deze tijd en vier je inspiratie. 

Groeispurt

De energie van zoveel planeten in het teken Leeuw is voor jou een enorme ondersteuning bij alles wat je doet. Of het nu fysiek of geestelijk is. Vooral je wijsheid kan in augustus een enorme groeispurt doormaken. Je zou kunnen putten uit een boek of een leer die je misschien al eens eerder hebt bestudeerd, maar waarvan je nu pas de ware betekenis lijkt te doorgronden. Inzichten hebben tijd en herhaling nodig om in te dalen en ze hebben levenservaring nodig, om vast te kunnen klinken in je bewustzijn. Je zou deze maand kunnen ontdekken dat je door het leven een stuk gerijpt bent, waardoor je meer klaar bent voor deze materie, dan je vroeger was. Of het nu het Tibetaans Dodenboek is of de leer van de Kamasustra waarin jij je verdiept. Vervolgens kun je anderen inspireren met deze kennis.

Flow

Verder is het een prachtige tijd om naar de zon te reizen zodat je lichaam en geest kunt opladen met de energie van de bron. Dat helpt je om in flow te raken, waardoor je beter bent opgewassen tegen de herfst die straks onvermijdelijk komt met vallende blaadjes en introverte momenten.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen
  • Combinatie-horoscoop: zo matcht Varken met je sterrenbeeld
  • Deze plant past bij jouw sterrenbeeld

 

Door anderen gelezen