Schorpioen? In augustus maak jij een mooie sprong

Schorpioen? In augustus maak jij een mooie sprong Schorpioen? In augustus maak jij een mooie sprong Schorpioen? In augustus maak jij een mooie sprong

Schorpioen, nu in de maand augustus Venus een grote rol speelt, wil jij graag laten zien wat je in je mars hebt. Vooral op de werkvloer kan deze motivatie in je voordeel werken. Blijf dicht bij jezelf en lever goed werk, wie weet wat het je brengt?

Uitgelezen kans

Met een hele optocht aan planeten in het teken Leeuw, voel je een krachtige drang om via je werk te laten zien wat je in je mars hebt. Nu lijkt het alsof bijna iedereen om je heen momenteel bezig is met andere dingen. Dat kan de frustratie oproepen dat niemand doorheeft hoe goed je bent. Maar het kan ook een uitgelezen kans zijn om als invaller de plek in te nemen van iemand die een hogere of betere positie heeft dan jij. En dat betekent dat je een mooie sprong kan maken. Jouw opdracht is daarbij om integer te blijven handelen en je voorganger niet af te kraken, anders werk jij uiteindelijk jezelf tegen.

De verbinder

Laat hem of haar in zijn of haar waarde. Je zult zien dat je vanzelf de erkenning of positie krijgt waar je op hoopte. Blijf je dus concentreren op de inhoud en kwaliteit van je werk. Verlies je vooral niet in de politieke spelletjes op de werkvloer.

Verder kun je ontdekken dat je veel kunt betekenen als je optreedt als verbinder. Dat kan zitten in het soort werk dat je doet, maar het kan ook toevallig gebeuren, omdat je ineens beseft: hé, die twee zouden elkaar moeten kennen!

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen
  • Deze plant past bij jouw sterrenbeeld
  • Astrologiefanaat? Ontdek je Keltische boomhoroscoop

 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok? In augustus trek jij je liever terug
Steenbok? In augustus trek jij je liever terug