Boogschutter, in maart kom je dichter bij jezelf

Boogschutter, in maart kom je dichter bij jezelf Boogschutter, in maart kom je dichter bij jezelf Boogschutter, in maart kom je dichter bij jezelf

Boogschutter, de energie van Mars stuurt je naar plaatsen waar je geïnspireerd raakt door dieren of planten. Je kunt merken dat je echt contact met ze krijgt. Dat je kunt zien wat er omgaat in die prachtige levende wezens, alsof je een van hen bent.

Filantroop

Dat geeft je steeds meer het gevoel: hier moet ik iets mee doen. Mars is namelijk niet van het dromen maar van de daden. Misschien kom je in opstand als er bomen worden gekapt in jouw straat. Misschien wordt je vrijwilliger bij de Dierenambulance. Het maakt niet zoveel uit, als jij op de een of andere manier maar dienstbaar kunt zijn aan andere levende wezens.

Rust

Het past ook bij jouw idealistische persoonlijkheid om ergens voor te vechten, dus je voelt je hier erg senang bij. Alsof je een stuk dichter bij je ware zelf bent gekomen. Het enige dat je een beetje in de gaten moet houden is dat je voldoende rust krijgt. Mars houdt niet alleen figuurlijk niet van dromen, hij kan ook je slaap verstoren, omdat je wakker ligt van nieuwe initiatieven in je leven. En dan wordt maart een uitputtingsslag. Zorg dat je je geest tot rust brengt voor het slapen gaan, bijvoorbeeld met een meditatie.

Meer lezen, Boogschutter?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok, in maart ga jij op avontuur
Steenbok, in maart ga jij op avontuur