Steenbok, in maart ga jij op avontuur

Steenbok, in maart ga jij op avontuur Steenbok, in maart ga jij op avontuur Steenbok, in maart ga jij op avontuur

Steenbok, je kunt in maart overvallen worden door pure wanderlust. Een plotseling enthousiasme voor een andere cultuur, een diep gevoelde behoefte om op reis te gaan en je horizon te verbreden.

Avontuur

Met mars als reisgenoot is het leven één groot avontuur. Zelfs als je het budget niet hebt om een verre reis te boeken, volstaat ook een ‘voetreis naar Rome’, naar Limburg of het dichtstbijzijnde dorp: het maakt niet uit, als Mars je ogen opent voor wat er om je heen gebeurt is alles een avontuur. Je ontdekt overal mogelijkheden en komt op elke plek tot goede ideeën.

Zelfvertrouwen

Wat er extra leuk aan is, is dat dit gevoel afrekent met het onterechte idee dat jij soms over jezelf hebt dat je te braaf of te saai bent. Dus Mars helpt ook nog eens om je zelfvertrouwen te vergroten. En dat is niet alleen prettig, het zorgt er ook voor dat je op andere gebieden in je leven meer durft dan normaal. Iemand aanspreken waar je je toe aangetrokken voelt en dan zijn reactie nemen zoals hij komt. Jezelf openstellen zonder bang te zijn een blauwtje te lopen en dan merken dat het eigenlijk niet uitmaakt wat die ander voelt. Jij wilt je uiten!

Meer lezen, Steenbok?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman? Deze maand versterk jij je emotionele fundament
Waterman? Deze maand versterk jij je emotionele fundament