Waterman? Deze maand versterk jij je emotionele fundament

Waterman? Deze maand versterk jij je emotionele fundament Waterman? Deze maand versterk jij je emotionele fundament Waterman? Deze maand versterk jij je emotionele fundament

Mars prikkelt de klusser in jou. Jawel, hamer, boor en schroevendraaier zijn niet meer veilig in maart. Het kan beginnen met een kleine ergernis, een plankje dat nodig geverfd moet worden.

Klussen

En aan het einde van de maand heb je het halve huis verbouwd. Het is fijn dat Mars je over je drempelvrees heen helpt. Het is ook fijn om te ontdekken dat je veel meer kunt dan je had gedacht. Maar geloof het of niet, verbouwen en klussen is ook een spiritueel proces. Er komen momenten dat je het niet meer ziet zitten. Haak je af of ga je door? Geloof je in jezelf?

Haast

Er zijn momenten dat je teveel haast maakt. Dat je vergeet om te genieten van het pure knutselen met je handen. En er gaat meteen van alles mis natuurlijk. Heb je het geduld om elke stap van het ambachtelijke proces met liefde uit te voeren? Dat is de kunst van het klussen. Ook goed om te bedenken: je huis staat symbool voor je emotionele fundament. Met iedere verbetering die je aanbrengt, doe je iets moois voor jezelf. En elke verandering staat voor een verandering in jou. Mars nodigt je uit om daarin mee te gaan.

Meer lezen, Waterman?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen, in maart word je slapend rijk
Vissen, in maart word je slapend rijk