Vissen, in maart word je slapend rijk

Vissen, in maart word je slapend rijk Vissen, in maart word je slapend rijk Vissen, in maart word je slapend rijk

Vissen, jouw wilde plannen voor maart zouden weleens een zeer commercieel tintje kunnen krijgen. Denk niet meteen dat commercieel een vies woord is. Zie het maar zo dat het handelsinstinct, dat ergens in jou lag te slapen, opeens wakker wordt en dat je daar óók mooie dingen mee kunt doen.

Spelregels

Misschien snap je ineens hoe je munt kunt slaan uit een idee dat je al jaren op de plank hebt staan. Misschien ontmoet jij iemand die jou wil betrekken in een plan. Nu geldt voor Vissen één ding: pak de dingen grondig aan. Soms denk je iets te makkelijk over wetten en regels – meestal in alle onschuld – maar zeker als jij je begeeft op het zakelijke pad, is het extra belangrijk om goed de kleine lettertjes te lezen en te onderzoeken wat de spelregels zijn voor jouw specifieke (en vaak wonderlijke) aanpak.

Zolang je daar aandacht aan besteedt, kun je niet alleen succes hebben, maar kun je in je plan ook iets meenemen van ‘een betere wereld voor iedereen’. Want dat is ook echt Vissen: je wilt je geluk en voorspoed graag delen met mensen die het minder hebben getroffen dan jij.

Meer lezen, Vissen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ken jij de Nine Star Ki astrologie al?
Ken jij de Nine Star Ki astrologie al?