Kreeft, in juli doorleef jij je gevoelens nóg dieper

Kreeft, in juli doorleef jij je gevoelens nóg dieper Kreeft, in juli doorleef jij je gevoelens nóg dieper Kreeft, in juli doorleef jij je gevoelens nóg dieper

Lieve Kreeft, de maand juli mist luchtigheid. Dat komt doordat er geen van de twaalf planeten in een luchtteken staat. Voor jou kan dit zorgen voor intense gevoelens. 

Een beetje luchtigheid doet Kreeft normaal gesproken veel goed. Het helpt je om wat minder diep verstrikt te raken in emoties, om te relativeren en om zaken bespreekbaar te maken. In juli zal je het echter zonder de verfrissende luchtenergie moeten stellen.

Geef jij je emoties superkrachten?

Daardoor moeten emoties dieper doorleefd worden, voordat je ze kunt afsluiten. Ook kun je wat te veel opgaan in je eigen drama, waardoor je niet voldoende serieus wordt genomen door anderen. Althans dat denk je. Maar zou het kunnen dat je omgeving, je partner, een beetje gelijk hebben als ze jou een aansteller of een hypochonder noemen?

Dat is een wat pijnlijke maar ook mooie vraag om jezelf in juli te stellen, lieve Kreeft. Wat zou er gebeuren als je jezelf minder serieus zou nemen, als je emoties eerst laat betijen voor je reageert? Zou je leven dan moeilijker worden of juist makkelijker? En wat heb je te winnen en te verliezen als je je emoties superkrachten geeft? Misschien moeten de antwoorden van heel ver en heel diep komen, maar dan heb je ook wat. Want als je in juli wordt geconfronteerd met je overgevoelige kanten Kreeft, dan biedt dat ook meteen de kans om meer emotionele stabiliteit te ontwikkelen.

Meer lezen?

Beetje hulp nodig bij het doorleven van je gevoelens?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
In juli komt inspiratie niet vanuit jezelf, lieve Leeuw
In juli komt inspiratie niet vanuit jezelf, lieve Leeuw