Zoek deze maand je grenzen op, Leeuw

Zoek deze maand je grenzen op, Leeuw Zoek deze maand je grenzen op, Leeuw Zoek deze maand je grenzen op, Leeuw

Deze maand is het de hoogste tijd om goede voornemens om te zetten in actie.

In de maand september staat Mars in het bevriende teken van Ram. Profiteer daarom maximaal van de energie die deze planeet je geeft en zet goede voornemens om in actie. Stel daarnaast beweegdoelen of begin aan een nieuwe vorm van beweging, maar blijf niet stilzitten. Je zal waarschijnlijk merken dat je hart er goed op reageert als jij jezelf uitdaagt en de grenzen wat meer opzoekt.

Kies voor poweryoga, powerpilates, hardlopen of spinnen. Ook echt Leeuw: sport met een funfactor zoals zumba of salsa. Je zult merken dat je conditie zich snel opbouwt, zeker als je korte spurts met hoge intensiteit afwisselt met langere stukjes op een lagere intensiteit.

Wakker je innerlijke vuur aan

Door de hulp van Mars verbrand je flink wat energie, maar dat is geen excuus om niets aan je voeding te doen. Omdat de dagen korter worden, neemt de behoefte aan eten toe en zou het je toch meer moeite kunnen kosten om op gewicht te blijven. Een beetje aankomen in de herfst is natuurlijk, maar door de juiste producten te kiezen, houd je het een beetje in de hand. Het zou jou kunnen helpen om meer producten te eten die het innerlijke vuur aanwakkeren. Rode pepers bijvoorbeeld, dus verwen jezelf met pittige curry’s!

Meer Happinez?

Volgend artikel
Zet de knop om in september, Maagd
Zet de knop om in september, Maagd