Zet de knop om in september, Maagd

Zet de knop om in september, Maagd Zet de knop om in september, Maagd Zet de knop om in september, Maagd

Het is belangrijk om het fysieke en mentale beter op elkaar af te stemmen deze maand.

In de maand september zal Mars je bijstaan tijdens een proces waarin je de onbewuste patronen dient te doorgronden die jouw sportieve pogingen ondermijnen. Om je hier volledig op te kunnen focussen, is het goed om met name aandacht te besteden aan de fase die voorafgaat aan sporten. Uitstelgedrag, bijvoorbeeld.

Probeer jezelf af te vragen waar dit vandaan komt. Wellicht komt dit gedrag voort uit nog veel meer andere manieren waarop jij je gezonde gewoontes saboteert, die je dan ook meteen kunt verbeteren. Hoewel het even zoeken zal zijn, beschik je deze maand over voldoende kracht om die knop om te zetten. Later deze maand zullen je sportieve intenties dan ook meer succes hebben dan in de eerste weken, maar progressie ligt op de loer.

Krijg de controle terug

De sterren hoeven jou niets te vertellen over gezonde voeding. Maar soms gooi je de kont tegen de krib en probeer je de leegte in je buik te vullen met allerlei ongezond ‘non-food’. Eigenlijk geldt in september hetzelfde voor je eetgewoontes. Onderzoek waarom dergelijk voedsel jou soms in zijn grip krijgt en bepaal voor jezelf hoe je definitief de controle over je eetgewoontes terugkrijgt. Voedsel waar je de komende tijd extra baat bij hebt: dadels, noten, vijgen, appels en kweeperen. Ze helpen je het mentale en fysieke beter op elkaar af te stemmen en dat is precies wat jij nodig hebt om die knop om te kunnen zetten.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Herken jij jezelf in deze mindset, Stier?
Herken jij jezelf in deze mindset, Stier?