Herken jij jezelf in deze mindset, Stier?

Herken jij jezelf in deze mindset, Stier? Herken jij jezelf in deze mindset, Stier? Herken jij jezelf in deze mindset, Stier?

Lieve Stier, dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld. 

Wat je niet kunt vastpakken, zien of ruiken bestaat voor de Stier niet. Dus geen zweverige theorieën of vergezochte verhalen. Stier houdt het graag nuchter en feitelijk. Wat kost het, hoe groot is het, wat kan ik ermee? Typische Stieren studeren bijvoorbeeld economie, bedrijfskunde of ‘iets met planten, de natuur’. Dat kan droog overkomen, maar Stier heeft ook een poëtische kant, die hij of zij vooral kwijt kan in de liefde voor muziek.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal? Ga deze maand de uitdaging aan
Weegschaal? Ga deze maand de uitdaging aan