Weegschaal? Ga deze maand de uitdaging aan

Weegschaal? Ga deze maand de uitdaging aan Weegschaal? Ga deze maand de uitdaging aan Weegschaal? Ga deze maand de uitdaging aan

De stoot energie die Mars jou geeft kan gaan zitten in kibbelen en competitie. 

Het zal je deze maand aan energie niet ontbreken. Probeer deze energie zo optimaal mogelijk te benutten en maak bewuste keuzes. Kies voor een sport met wedstrijdelementen om het strijdlustige aspect in jou te temmen, zodat het thuis gezellig blijft, terwijl je je ook nog eens voldaan en fit gaat voelen. Ook samen met je partner sporten is een goed idee deze maand, zo adviseren de sterren. Tennis of squash bijvoorbeeld, maar ook hardlopen of fietsen is een goed idee.

Zoek intensiteit op

Belangrijk is dat je een zekere intensiteit opzoekt, waarbij je hart stevig slaat en je flink moet ademen. De afgelopen periode kan voor jou als luchtteken ‘verstikkend’ hebben aangevoeld. Daarom is het belangrijk focus te leggen op je adem en te merken dat je weer voluit kunt ademhalen. Een extra hulpmiddel kan de pranayama-meditatie zijn.

Wat eten betreft zijn de meeste Weegschalen niet zo van de excessen. Bingen doe je met mate en de dag daarna compenseer je dat meestal door minder te eten. Toch kan de afgelopen periode voor wat ongewenste kilo’s hebben gezorgd. Waarschijnlijk hoef je niet veel te doen om die kwijt te raken: gewoon de koekjes in de supermarkt laten staan en ze vervangen door fruit.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Schorpioen: er komt een omslag in september
Horoscoop Schorpioen: er komt een omslag in september