Horoscoop Schorpioen: er komt een omslag in september

Horoscoop Schorpioen: er komt een omslag in september Horoscoop Schorpioen: er komt een omslag in september Horoscoop Schorpioen: er komt een omslag in september

Aan jou de eer om je perfectionisme te omarmen en mee te gaan met de flow deze maand, Schorpioen.

Mars geeft jou meer energie om te bewegen, maar die energie zal zich vooral richten op de behoefte een beweging tot in perfectie uit te voeren. Bij yoga, ballet, pilates en krachttraining kun je hier veel plezier van hebben, maar als je kilometers wilt maken of snel resultaten wilt zien, kan de focus op details je een beetje in de weg zitten.

Boek vooruitgang

Nu is het altijd beter om mee te gaan met de flow, dus kies deze maand vaker voor sporten waarin je de liefde voor het detail kwijt kunt. Daarmee voorkom je teleurstelling en frustratie. In de eerdergenoemde sporten kun je de meeste vooruitgang boeken terwijl je verdieping ervaart in het moment.

Misschien heb je je eetgewoontes in een grote doofpot gestopt, of heb je de weegschaal aan de kant geschopt omdat je niet wilt weten hoe het ervoor staat. Maar in september komt de omslag. Je kunt er veel baat bij hebben om een eetdagboek bij te houden en precies te zien wat er zoal allemaal door je mond naar binnen gaat. Maak ook lijstjes van gezonde dingen die je wél graag wilt eten. Jouw herfstvoer is cacao. Niet als chocolade, maar als zelfgemaakte (plantaardige) chocolademelk. Of roer een lepel cacao door je oats.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen, dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld
Tweelingen, dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld