Tweelingen, dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld

Tweelingen, dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld Tweelingen, dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld Tweelingen, dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld

Lieve Tweelingen, dit zegt jouw zonneteken over je mindset.

Tweelingen is het rationele teken bij uitstek. Alles wordt onderworpen aan een analyse van voor en tegens. Tweelingen kan redeneren als de beste. Alleen blijkt dat een hindernis bij de zaken van het hart. De mind van Tweelingen is op zijn best als er iets geleerd moet worden, als er iets op papier moet komen of als er iets verteld moet worden (als leraar of op school bijvoorbeeld). Een typisch Tweelingenberoep is journalist.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter: jij bereikt deze maand ongekende hoogtes
Boogschutter: jij bereikt deze maand ongekende hoogtes