Schorpioen, in maart ga jij de strijd aan

Schorpioen, in maart ga jij de strijd aan Schorpioen, in maart ga jij de strijd aan Schorpioen, in maart ga jij de strijd aan

Schorpioen, Mars maakt in jou de vechtlust wakker. En die leef je het liefste uit op mensen die dicht bij je staan. Dat klinkt verontrustender dan het is. We hebben vrede en liefde nodig, maar voor gezonde relaties is een beetje strijd minstens zo belangrijk.

Patronen

Het helpt je om duidelijk te krijgen waar de ander begint en waar jij zelf ophoudt. Het helpt je om de bakens te verzetten en patronen te doorbreken die er tussen jullie ingeslopen zijn, maar waar je geen van twee echt blij van wordt. Het kan natuurlijk wel even spannend zijn. Maar bedenk ook dat er nog een positieve keerzijde is, die niet voor niets bij de planeet Mars hoort: je kunt elkaar seksueel weer veel spannender gaan vinden door een fijne discussie.

Verovering

Er valt weer iets te veroveren, want je laat aan die ander een nieuwe kant zien en dat betekent dat je partner een prikkel krijgt om opnieuw zijn of haar best voor jou te doen. Mocht je er nog niet van overtuigd zijn dat maart voor jou een superfijne maand wordt, dan zou je kunnen besluiten op avontuur te gaan, de zon op te zoeken. Het zou je geweldig goed doen.

Meer lezen, schorpioen?

  • Hier vind je alle andere maandhoroscopen
  • Leer je geboorte-energie kennen volgens de Mayakalender
  • Dit zijn de eigenschappen van de 8 planeten
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter, in maart kom je dichter bij jezelf
Boogschutter, in maart kom je dichter bij jezelf