Voel je vrij door leegte te vullen met liefde, Leeuw

Voel je vrij door leegte te vullen met liefde, Leeuw Voel je vrij door leegte te vullen met liefde, Leeuw Voel je vrij door leegte te vullen met liefde, Leeuw

De sterke aanwezigheid van Vissen kan voor jou voelen als een wat ongemakkelijke energie, omdat het je confronteert met diepe thema’s en de noodzaak naar binnen te gaan, terwijl jij juist zo’n behoefte hebt om te schitteren en te dansen.

Nog meer inkeer? Waarom? Je kunt er wat opstandig van worden of proberen te ontkennen dat er iets aan de hand is. Toch biedt deze periode je een kans om een stukje van de pijn te helen. Dat gaat het allerbeste langs de spirituele route. Een bezoek aan een lichtwerker, iemand die werkt met energie, kan je op weg helpen naar een leven van meer acceptatie en innerlijke vrede.

Verslaving

Ook is het een mooie maand om naar het spirituele aspect van verslaving te kijken. Je hebt er vast wel één of zelfs meer. Gedrag waaraan je vast lijkt te zitten en waar je vanaf wilt, wat maar niet lijkt te lukken. Vissen is het teken dat verslaving vertegenwoordigt, maar Vissen begrijpt ook als geen ander teken hoe je innerlijk helemaal vrij kunt worden, door je leegte te vullen met de liefde van een hogere macht. Daar is nederigheid voor nodig, wat voor Leeuw even slikken kan zijn. Maar wat heb je te verliezen?


Meer Happinez?

Volgend artikel
Maagd? Je kan van betekenis zijn op een manier die verder gaat dan je gewend bent
Maagd? Je kan van betekenis zijn op een manier die verder gaat dan je gewend bent