Kreeft? De planeten hebben deze maand een positieve invloed op jou

Kreeft? De planeten hebben deze maand een positieve invloed op jou Kreeft? De planeten hebben deze maand een positieve invloed op jou Kreeft? De planeten hebben deze maand een positieve invloed op jou

Maar liefst drie planeten – de zon, Mars en Mercurius – staan deze maand in het teken Schorpioen, het sterrenbeeld waarmee jij een natuurlijke affiniteit hebt.

Die is er omdat Schorpioen net als Kreeft een waterteken is, dat primair de wereld vanuit de emoties benadert. Je zou kunnen zeggen dat jij door deze gunstige planeetstanden merkt dat je vanuit emotionele kracht kunt opereren. Je staat sterk, voelt je sterk, bent in balans en merkt in het contact met anderen dat je de gevoelscomponent naar voren kunt brengen, zonder dat je omver wordt geblazen.

Blijf lachen

Jouw emoties worden serieus genomen. Dat begint natuurlijk bij het feit dat je ze zelf serieus neemt. Mensen om je heen zijn ook ontvankelijker voor het emotionele aspect. Verder kun je ervaren dat je behoefte hebt om een filosofische uitlaatklep te vinden voor je emoties. Je hebt meer interesse in brede maatschappelijke vraagstukken en bent op zoek naar verdieping, waarbij de onderste steen boven moet komen. Je kunt daarin zelfs erg fanatiek zijn. Maar probeer, juist nu, wel een beetje te blijven lachen. Als Schorpioen zijn stempel drukt, is er voor humor en relativering meestal weinig plek, maar die heb je hard nodig om deze maand door te komen. Vooral wanneer er binnen de familie iets voorvalt.

Beeld: fotografie door Dana van Leeuwen, styling door Marita Janssen

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Nieuwe maan in Schorpioen: dit zal je ervan merken
Nieuwe maan in Schorpioen: dit zal je ervan merken