Leeuw? In november komen er een aantal uitdagingen op je pad

Leeuw? In november komen er een aantal uitdagingen op je pad Leeuw? In november komen er een aantal uitdagingen op je pad Leeuw? In november komen er een aantal uitdagingen op je pad

De zon staat deze maand in het teken Schorpioen en krijgt versterking van zowel Mars als Mercurius, omdat deze planeten ook bijna de hele maand in het teken Schorpioen staan. Voor jou heeft het teken Schorpioen een flinke uitdaging bedacht.

De planeet Mars en de zon zijn binnen de astrologie sterk verbonden met de energie van het ego. Dat is bij Leeuw toch al een dingetje, maar met Mars en zon in het teken Schorpioen heeft jouw ego-energie het wat moeilijker dan normaal. Misschien kunnen we zelfs zeggen: jouw vurige ego wordt geblust (Schorpioen valt immers onder het element water). Hoe dat voelt? Alsof je minder drive hebt dan normaal. Je voelt je misschien wat moe en lusteloos, maar ook wat minder zeker van jezelf. En als dan iemand maar één verkeerde opmerking maakt, dan brul je alsof er iemand op je staart staat.

Go with the flow

De kunst en de uitdaging is om bij je kern te blijven, om je zelfvertrouwen terug te vinden en om hoop te houden. Ook als alles grauw en zinloos lijkt. Stimuleer je ego op een positieve manier door je te omringen met zonnige mensen, de kleur geel, de warmte van een houtkachel of een reisje naar de zon. Onderhoud je lichamelijke conditie door te blijven bewegen, zelfs als je daar geen energie voor hebt. Kies voor zachte vormen van beweging, zoals zwemmen of yoga. Go with the flow.

Beeld: fotografie door Anna-Marie Janssen, styling door Cyn Ferdinandus en visagie door Manous Nelemans


Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan
Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan