Weegschaal? Je kunt tot belangrijke inzichten komen in oktober

Weegschaal? Je kunt tot belangrijke inzichten komen in oktober Weegschaal? Je kunt tot belangrijke inzichten komen in oktober Weegschaal? Je kunt tot belangrijke inzichten komen in oktober

Oktober staat in het teken van afscheid. Dit zal het voor jou betekenen, Weegschaal.

De tekens die bij de planeet Venus horen (Stier en Weegschaal) hebben een enorme hekel aan afscheid nemen. Sommige Weegschalen hebben dat zo letterlijk, dat ze bij het einde van een visite of feestje veel te lang blijven hangen omdat het ze niet lukt om weg te gaan. Iedere keer beginnen ze dan een nieuw gesprek, met hun jas al aan, staande in de deuropening.

Knopen doorhakken

Het idee iemand te moeten verlaten of zelf verlaten te worden, is voor Weegschaal onverdraaglijk. Weegschaal doet niet alleen alles graag samen, je blijft het liefst ook altijd samen. Als jij verbonden bent met anderen voel jij je op je sterkst. En toch is het soms nodig om afscheid te nemen, niet alleen omdat de ander het initiatief neemt, maar op jouw eigen initiatief.

Bijvoorbeeld omdat jij een te groot deel van jezelf hebt ingeleverd in een (werk)relatie. Oktober kan jou helpen om tot inzicht te komen en om de kracht te vinden om voor jezelf op te komen. Een groot deel van deze maand staat Mars in Weegschaal en Mars houdt van het doorhakken van knopen. Snel en zonder losse eindjes. Doe daar je voordeel mee, knip de band door van wat jou geen goed doet en kijk nooit meer om.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld.

Volgend artikel
Herken jij je in de levendige Aap? Zo combineert je Chinese teken met je sterrenbeeld
Herken jij je in de levendige Aap? Zo combineert je Chinese teken met je sterrenbeeld