Boogschutter, september is voor jou de maand van verdieping

Boogschutter, september is voor jou de maand van verdieping Boogschutter, september is voor jou de maand van verdieping Boogschutter, september is voor jou de maand van verdieping

Laat deze kans je niet ontglippen, Boogschutter.

Met Jupiter in Waterman groeit de behoefte aan persoonlijke vrijheid. Je kunt de neiging hebben om mensen die het dichtst bij je staan, op een afstand te houden omdat je simpelweg niet kunt dealen met welk gevoel van beknelling dan ook. Besef dat dit zich vooral afspeelt in je eigen hoofd. Het is iets in jou dat snel beperking ziet en dat die beperkingen koste wat kost wil afwerpen.

Vrijheidsdrang

Vooral in de relatie met je partner kunnen daardoor wat misverstanden zijn ontstaan. Terwijl september zo’n prachtige maand is om samen intieme momenten te delen. Probeer voor jezelf te bedenken hoe en wanneer je wel samen wilt zijn. Probeer weer contact te krijgen met de ander, met de fijne gevoelens die er tussen jullie zijn. Het is een uitstekende maand voor toenadering, het zou jammer zijn als deze kans je ontglipt. Vrijheid kan een heel hol begrip worden of een dekmantel voor zelfgekozen eenzaamheid. En dat is helemaal niet wat je wilde bereiken toch?

Als je single bent kun je vanuit een vrije en blije houding contact leggen met anderen. Ook voor jou is het een uitstekende periode om een band te verdiepen. Maar je moet het echt zelf willen. Jouw vrijheidsdrang is de ‘zwakste’ schakel.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Meer horoscopen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Er kunnen bijzondere verbindingen ontstaan deze maand, Steenbok
Er kunnen bijzondere verbindingen ontstaan deze maand, Steenbok