September staat voor jou in het teken van spiritualiteit, Schorpioen

September staat voor jou in het teken van spiritualiteit, Schorpioen September staat voor jou in het teken van spiritualiteit, Schorpioen September staat voor jou in het teken van spiritualiteit, Schorpioen

Juist in deze periode kun jij contact maken met de schoonheid van de vergankelijkheid, Schorpioen.

Net als voor Kreeft en Vissen ligt jouw kracht in september bij het verdiepen van je spiritualiteit. In momenten van bewust alleen maar niet eenzaam zijn in de natuur, waar je de verbinding voelt met alles wat leeft, maar ook met de grote cyclus van het leven, van afsterven en weer tot leven komen. Het plantje dat groeit, wordt geoogst, langzaam verrot en in de bodem weer voeding vormt voor andere planten en dieren.

Juist in deze periode kun jij contact maken met de schoonheid van de vergankelijkheid, waardoor elk afscheid, elk einde in een zacht, melancholisch licht komt te staan. Elk einde luidt een nieuw begin in. Dicht bij de essentie van het teken Schorpioen betekent ook dicht bij je eigen essentie. Een diep begrip van de wetten van de natuur en de spiritualiteit die daarin is verborgen.


Vier het leven

Is deze Indian Summer je niet feestelijk genoeg? Wat let je om een feest te organiseren om het leven te vieren? Overigens: je partner zou kunnen vinden dat je hem of haar niet genoeg toelaat in je diepste belevingswereld. Probeer je inzichten vaker met hem of haar te delen. Ook als je denkt dat dit ‘te ver’ gaat of ‘te diep’ is. Je zult meer begrip krijgen dan je verwacht.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Meer horoscopen lezen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter, september is voor jou de maand van verdieping
Boogschutter, september is voor jou de maand van verdieping