Stier: in september kun je weer verliefd worden

Stier: in september kun je weer verliefd worden Stier: in september kun je weer verliefd worden Stier: in september kun je weer verliefd worden

Venus, de planeet van de liefde, heeft deze maand een duidelijke uitwerking op jou, lieve Stier.

Voor jou is de Indian Summer een zintuigelijk feest. Het zachte, warme licht, de vrolijke herfstkleuren en de gedempte geluiden stellen jou gerust en brengen je in contact met een diep geluksgevoel.

Vlinders in je buik

Tel daarbij op dat Venus tot 10 september in Weegschaal staat en je begrijpt dat jij je fiches het beste kunt inzetten op liefde en de romantiek. Zelfs als je al jaren niet meer dat heerlijke gevoel van verliefdheid hebt gehad, kunnen de vlinders ronddwarrelen in je buik. Bij de aanblik van je vaste partner, bij de ontmoeting met iemand die heel bijzonder voor je zou kunnen worden. Of … als je in de spiegel kijkt. Venus helpt je namelijk ook je eigen schoonheid en kwaliteiten te zien, op een gezonde manier een beetje verliefd te worden op jezelf.

Oprechte intimiteit

Na 10 september verhuist Venus naar het teken Schorpioen. Dat is een plek waar ze snakt naar meer verdieping in liefde en relaties. Naar oprechte intimiteit, wat voor jou een gevoelig punt kan zijn, want Schorpioen valt samen met je natuurlijke tegenpool, wat een link heeft met je partner en of relatie. Zijn er dingen die je zou kunnen doen om de intimiteit tussen jullie te verbeteren? Dit is de periode om deze vraag te beantwoorden en daar ook concreet stappen in te zetten.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Meer horoscopen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Volgend artikel
Tweelingen: in september spreek jij de taal van de liefde
Tweelingen: in september spreek jij de taal van de liefde