Tweelingen: in september spreek jij de taal van de liefde

Tweelingen: in september spreek jij de taal van de liefde Tweelingen: in september spreek jij de taal van de liefde Tweelingen: in september spreek jij de taal van de liefde

Omdat jouw spraakzame begeleider Mercurius in het relatiegerichte teken Weegschaal staat, draait jouw Indian Summer om love talk.

Niet alleen maar diepgang

Wat zou jij met je partner kunnen en willen delen? Goed om te beseffen dat het niet altijd hoeft te gaan om diepe gesprekken. Relatieonderzoekers hebben gezien dat mensen die al jaren gelukkig samen zijn, vaak heel oppervlakkige gesprekjes houden. Wat een mooi weer vandaag he? Nou inderdaad, echt weer om lekker in de tuin te zitten. Dit zijn de bouwsteentjes waar liefde óók van is gemaakt. Ze wijzen op vertrouwdheid en op interesse, de behoefte de band levend te houden, ook als er geen spannende dingen te vertellen zijn. Houd dat in je achterhoofd deze maand.

Opeens verliefd

Geniet van de kleine, harmonieuze gesprekjes, die laten zien dat jullie bij elkaar horen, vertrouwd zijn met elkaar en nog naar elkaar luisteren. Besef hoe waardevol dit contact is. Dan kijk je misschien heel anders naar je partner. Als je single bent, kan het weleens heel leuk worden als je zomaar op een bank in het park een gesprekje met iemand aanknoopt. Van het een komt misschien zomaar het ander en dan weer iets anders en opeens ben je verliefd.


Meer horoscopen lezen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft: in september keer je naar binnen
Kreeft: in september keer je naar binnen