Kreeft: in september keer je naar binnen

Kreeft: in september keer je naar binnen Kreeft: in september keer je naar binnen Kreeft: in september keer je naar binnen

De energie die momenteel – in september – het beste aansluit bij jouw stemming is die van Neptunus in Vissen. Dat betekent dat je de meeste kracht put uit de dingen die onzichtbaar zijn voor anderen, uit je spiritualiteit en mooie momenten van afzondering waarin jij je kunt overgeven aan diepe gedachtes.

Rust en harmonie

Niet dat je als een kluizenaar thuis hoeft te gaan zitten. Maar je kunt merken dat je die momenten echt nodig hebt om tot jezelf te komen, gebeurtenissen te verwerken en om in te dalen in een diep gevoel van rust en harmonie. Kom je daar door drukte of omstandigheden niet aan toe, dan kun je je onrustig voelen of wat kribbig worden.

Heilzame momenten

Het is belangrijk om jezelf en deze momenten voorrang te geven, ook als iedereen aan je trekt. Zet je telefoon maar uit, vandaag ben je even niet bereikbaar. Plekken aan het water kunnen erg heilzaam voor je zijn. Neptunus is verrassend genoeg ook de planeet van de longevity. Dat wil zeggen dat het een mooie periode is om iets te doen aan de verjonging van je lichaam. Yoga, of een dieet dat ontsteking in je lichaam tegengaat bijvoorbeeld.


Meer horoscopen lezen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit zijn de slimste sterrenbeelden – zit jouw teken erbij?
Dit zijn de slimste sterrenbeelden – zit jouw teken erbij?