Weegschaal, september is voor jou de maand van de romantiek!

Weegschaal, september is voor jou de maand van de romantiek! Weegschaal, september is voor jou de maand van de romantiek! Weegschaal, september is voor jou de maand van de romantiek!

Jij bent sowieso de favoriet van de Indian Summer, omdat jouw geboortedatum in het hart ervan plaatsvindt.

In de eerste elf dagen van september staat Venus bovendien in Weegschaal, jouw eigen teken. Dat belooft dagen vol romantiek, zachtheid, plezier en liefde.

Genoeg aan elkaar en de liefde

Misschien zou je een paar dagen vrij kunnen nemen en met je partner een hotelletje boeken. Jullie hebben onder het huidige gesternte helemaal genoeg aan elkaar en aan de liefde. Vanaf 12 september treedt Venus het teken Schorpioen binnen. Dat vraagt om verdieping van de band, om processen waarbij je ontrafelt hoe de ander jou beïnvloedt en hoe je bij jezelf kunt blijven en toch diep verbonden kunt zijn.

Romantische klik

Minder feestelijk misschien, maar wel intens en bewogen. Alsof je elke dag opnieuw ‘ja’ tegen elkaar wilt zeggen. Misschien denk je nu: en ik dan, ik ben single! Bedenk dat de sterren vaak een manier vinden om iedereen een bepaalde stand te laten ervaren. Misschien ontmoet je iemand in de eerste elf dagen van september, waarmee je een romantische klik hebt. Dat kun je ook breder zien dan een liefdesrelatie. Ook in vriendschappen kan sprake zijn van een vorm van romantiek. En misschien dat jij ook merkt dat die band zich na de twaalfde verder verdiept.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10


Meer horoscopen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd, alles draait voor jou om de liefde deze maand
Maagd, alles draait voor jou om de liefde deze maand