Terug naar overzicht

Horoscoop Stier: het is tijd om kritisch naar je vriendschappen te kijken

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Horoscoop Stier: het is tijd om kritisch naar je vriendschappen te kijken

Twijfel je aan sommige vriendschappen of wil je juist het een en ander uitpraten met een vriend(in)? Deze maand krijg je advies van Neptunus.

Het kan zijn dat je in september vaker droomt over vrienden en vriendinnen. Het kan ook zijn dat gevoelens van vriendschap veranderen door een droom. Je voelt hoe diep je verbonden bent met die ene vriendin of in een droom wordt ineens duidelijk dat een vriend niet zo oprecht is als jij altijd dacht.

Waar komt deze droom vandaan?

Misschien vind je die ontdekking vervelend, en heb je moeite om het te geloven want ‘het was maar een droom’. Probeer toch te ontdekken waar die droom vandaan komt. Is het je eigen onzekerheid die opspeelt? Of is er een reden om de ander te wantrouwen?

Hoe belangrijk is vertrouwen in vriendschappelijke relaties eigenlijk voor jou? Laat je mensen (te) vaak wegkomen met onbetrouwbaar gedrag omdat je geen ruzie wilt maken, te ‘makkelijk’  bent? En wat doet hun gedrag met jou?

Misschien is deze droom er om je duidelijk te maken dat je met het toelaten van onaardige acties je eigenwaarde en geluk ondermijnt. Als je tot die conclusie bent gekomen is het goed om je onvrede uit te spreken. Dan geef je de ander een kans om het goed te maken. Misschien krijg je er dan zelfs een ‘beste’ vriend of vriendin bij.

Meer lezen?
Volledig vertrouwen op je intuïtie? Scherp je zesde zintuig aan

Nooit meer iets van Happinez missen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Door anderen gelezen