Vissen, blijf in mei bij de feiten

Vissen, blijf in mei bij de feiten Vissen, blijf in mei bij de feiten Vissen, blijf in mei bij de feiten

Vissen, jij kunt te maken krijgen met de donkere kant van een vriend(in). Of iemand waarvan je dacht dat het je vriend of vriendin was. Diegene kan zich op een terrein begeven waar hij of zij niet hoort. In jouw leven welteverstaan.

Van slag

Je kunt behoorlijk van slag raken als elk aspect van de situatie zich ontvouwt. Het kan gaan over je reputatie. Het kan zijn dat je niet langer bij ‘de groep’ hoort of dat diegene jou confronteert op een manier die jij zeer onprettig vindt. Als Vissen heb je de neiging om weg te zwemmen, maar daarmee red je het niet. Het is de bedoeling dat jij optreedt en de ander duidelijk maakt welke grens hij is gepasseerd en waar die grens ligt. Dan gaat het niet over een democratisch gekozen grens, maar jouw persoonlijke grens.

Nieuwe start

Daarin mag je best je gevoel laten meespreken, maar probeer in discussies toch zoveel mogelijk bij de feiten te blijven, anders kan het al snel een warrige modderpoel van emoties worden. Accepteer ook dat er soms dingen gebeuren die je niet terug kunt draaien en dat je soms beter afscheid kunt nemen zodat de weg vrij is voor een nieuwe start.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
De volle maan staat op 18 mei in Schorpioen
De volle maan staat op 18 mei in Schorpioen