Kinderhoroscoop Leeuw: ontdek wat een kleine Leeuw nodig heeft

Kinderhoroscoop Leeuw: ontdek wat een kleine Leeuw nodig heeft Kinderhoroscoop Leeuw: ontdek wat een kleine Leeuw nodig heeft Kinderhoroscoop Leeuw: ontdek wat een kleine Leeuw nodig heeft

De zon geeft een pasgeboren kindje een dosis superkracht en levensvreugde mee. Deze zonnekracht is gekleurd door het sterrenbeeld waaronder het kindje geboren wordt. Als ouder(s) kun je je kind helpen om die zonnekracht te laten schijnen. Zo groeit je zoon of dochter op met een gezonde dosis zelfvertrouwen. In deze kinderhoroscoop lees je hoe je een kleine Leeuw kunt ondersteunen.

Leeuw is een creatief en levenslustig kind dat dolgraag laat zien wat het kan. Het heeft een enorme behoefte aan aandacht. Dat wil je het natuurlijk geven, maar de kunst is wel dat je die aandacht op een gezonde manier doseert. Teveel complimentjes maken van een Leeuwenkind een ijdel prinsje of prinsesje waardoor het later geen aansluiting vindt bij leeftijdgenoten. Te weinig aandacht kan ervoor zorgen dat de jonge Leeuw aandacht vraagt op een negatieve manier, door mokken, mopperen of uitspattingen in de pubertijd.

De kleine Leeuw

Als ouder is het je taak om te ontdekken wat je Leeuwenkind écht nodig heeft. Soms is dat een compliment, soms is dat even luisteren naar zijn of haar verhaal, soms is dat gewoon samen op de bank zitten met een arm om hem of haar heen. En bij twijfel, kun je het altijd vragen. Respecteer de kleine Leeuw, dan ontwikkelt het zich tot een prachtige volwassene die blaakt van zelfvertrouwen.

Meer lezen?

Mooie cadeaus voor kleine leeuwenkinderen:

Volgend artikel
Kinderhoroscoop Maagd: de kleine Maagd is ijverig én heeft humor
Kinderhoroscoop Maagd: de kleine Maagd is ijverig én heeft humor