Kinderhoroscoop Maagd: de kleine Maagd is ijverig én heeft humor

Kinderhoroscoop Maagd: de kleine Maagd is ijverig én heeft humor Kinderhoroscoop Maagd: de kleine Maagd is ijverig én heeft humor Kinderhoroscoop Maagd: de kleine Maagd is ijverig én heeft humor

De zon geeft een pasgeboren kindje een dosis superkracht en levensvreugde mee. Deze zonnekracht is gekleurd door het sterrenbeeld waaronder het kindje geboren wordt. Als ouder(s) kun je je kind helpen om die zonnekracht te laten schijnen. In deze kinderhoroscoop van maagd lees je hoe je dat doet. 

Maagd is zich extreem bewust van zijn/haar omgeving en van de kleine imperfecties in het dagelijkse leven. Dat merk je als ouder, als dit kind gaat huilen als er een vlekje op zijn of haar kleertjes zitten. Het Maagd-kind kan ook bijzonder picky zijn als het op eten aankomt. En het heeft al snel het gevoel dat het niet goed genoeg zijn best doet.

Onvoorwaardelijke liefde

Klassiek voor Maagd is de ijver waarmee het de schoolstof tot zich neemt. Het laatste dat dit kind dus nodig heeft is een aanmoediging om nog harder zijn of haar best te doen. Dat doet het namelijk al. Het heeft er meer aan om te horen dat er onvoorwaardelijk van hem/haar wordt gehouden en dat het niet perfect hoeft te zijn, dat we allemaal weleens foutjes maken. Dit kind is gezegend met een enorme dosis humor. Dat helpt hem of haar om over al die kleine hang ups heen te stappen. Maar lach het niet uit, daarvoor is haar/zijn ego te kwetsbaar.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kinderhoroscoop Weegschaal: de vredestichter in huis
Kinderhoroscoop Weegschaal: de vredestichter in huis