Kinderhoroscoop Schorpioen: de kleine Schorpioen heeft een onderzoekende geest

Kinderhoroscoop Schorpioen: de kleine Schorpioen heeft een onderzoekende geest Kinderhoroscoop Schorpioen: de kleine Schorpioen heeft een onderzoekende geest Kinderhoroscoop Schorpioen: de kleine Schorpioen heeft een onderzoekende geest

Als een baby geboren wordt geeft de zon het kindje levenskracht en-vreugde mee. Deze kracht wordt ook beïnvloed door het sterrenteken waaronder de baby ter wereld komt. In deze kinderhoroscoop van Schorpioen lees je waar je als ouder(s) op moet letten om Schorpioen tot bloei te laten komen. 

De Schorpioen is een kind dat emotioneel erg sterk reageert op zijn omgeving. Het is alles of niets, je bent voor of tegen hem of haar en zo niet, dan bestaat de kans dat het een donkere driftbui laat zien. Daarnaast heeft het een onderzoekende geest. Het is in staat om een insect waar het bang voor is te ontleden in onderdelen. Precies weten hoe het zit is de Schorpioen-manier om angsten te bedwingen.

Geborgenheid

Cruciaal is de periode waarin het bang is dat zijn of haar ouders dood gaan. Die angst gaat bij Schorpioen erg diep. Zorg dat je er diep op ingaat en met goede antwoorden komt. Dat heeft dit kind echt nodig. Verder geeft knuffelen de kleine Schorpioen veel geborgenheid. Maar alleen als het zélf in de stemming is. Schorpioen opvoeden tot een probleemloze volwassene is bijna onmogelijk, maar de goed gegronde Schorpioen blijkt later zelf een fantastische vader of moeder.

Meer lezen?

Wil je je Schorpioenenkind een handje helpen?

Volgend artikel
Kinderhoroscoop: het Boogschutterkind is een avonturier
Kinderhoroscoop: het Boogschutterkind is een avonturier