Kinderhoroscoop: het Boogschutterkind is een avonturier

Kinderhoroscoop: het Boogschutterkind is een avonturier Kinderhoroscoop: het Boogschutterkind is een avonturier Kinderhoroscoop: het Boogschutterkind is een avonturier

De zonnekracht die je meekrijgt als baby is gekleurd door het sterrenteken waaronder je bent geboren. Als je jouw zonnekracht kunt laten schijnen dan groei je met een gezonde dosis zelfverzekerdheid op. Als ouder(s) kun je je kindje(s) helpen die zonnekracht te laten stralen. In deze kinderhoroscoop van Boogschutter lees je hoe.

De Boogschutter is nergens bang voor en wil de wereld verkennen, dat begint al meteen in zijn eigen kleine omgeving. Je kunt heel wat tijd verliezen met zoektochten naar deze kleine ontdekkingsreiziger. Als je het opsluit in huis, beknot je dit kind in zijn levensvreugde. Daarom kun je het beter vrijheid geven met duidelijke grenzen. Er zijn momenten waarop het naar huis moet komen en moet luisteren. Afspraken maken met Boogschutterkinderen is misschien niet makkelijk, maar het is belangrijk dat het dit leert.

Kleine minister president

Boogschutters kunnen zich al jong betrokken voelen bij een ideaal en daarvoor willen vechten. Geef het daarvoor de kans en de ruimte. Maar kom niet in de verleiding om het ‘onze kleine minister president’ te noemen. Boogschutter’s ego is gevoelig voor inflatie. Als de realiteit dan tegenvalt, kan het zichzelf zien als mislukt. Het is belangrijk dat Boogschutter leert dat hij/zij ook de moeite waard is als zijn/haar idealen niet worden bereikt.

Meer lezen?

Volgend artikel
Kinderhoroscoop Steenbok: dit kind is bijzonder serieus
Kinderhoroscoop Steenbok: dit kind is bijzonder serieus