Kinderhoroscoop Steenbok: dit kind is bijzonder serieus

Kinderhoroscoop Steenbok: dit kind is bijzonder serieus Kinderhoroscoop Steenbok: dit kind is bijzonder serieus Kinderhoroscoop Steenbok: dit kind is bijzonder serieus

ls er een baby wordt geboren, krijgt hij of zij zonnekracht mee. Die kracht wordt beïnvloed door het sterrenteken waaronder het kindje op de wereld is gekomen. Als het kind die kracht laat schijnen, zal het leren om vol vertrouwen in het leven te staan. Met de kinderhoroscoop van Steenbok kun je als ouder(s) je kind helpen om voluit te leren leven.

Een kleine Steenbok is bijzonder serieus, wil altijd graag helpen en kan zich over anderen ontfermen. Dat kan een sterke indruk maken en je hebt als ouder misschien het idee dat je dit kind volwassen taken kunt laten uitvoeren. Dat wil het ook. Het wil laten zien dat het alles zelf kan. Zou je dat tegenhouden, dan zou een Steenbok zich erg miskend voelen.

Lekker dansen

Tegelijk is het de kunst dat je dit kind stimuleert om kind te zijn, even het (huis)werk te laten voor wat het is. Het is meer dan zijn (school)prestaties, het hoeft niet altijd voor een jonger broertje of zusje te zorgen, of te helpen opruimen. Spelen is ook belangrijk voor zijn/haar ontwikkeling. Dus prijs het niet alleen als het goed zijn/haar best doet, maar doe dat ook als het lekker staat te dansen. Dan zit jouw Steenbok later niet in een zelfgebouwd harnas maar durft hij/zij voluit te leven.

Meer lezen?

Volgend artikel
Kinderhoroscoop Vissen: dit kind heeft een grote fantasie
Kinderhoroscoop Vissen: dit kind heeft een grote fantasie